Tuesday, 14 May 2013

Lama..

Assalamualaikum..
Hai..ada orang tak? Perghh!! Bertahun sudah ku tinggalkan mu wahai blog ku Bling-Bling..
Ok...sedar tak sedar dan akhirnya tersedar sudah lama aku tak update blog lovely dear bling aku..haha..sudah berhabuk pun..sampai aku tuan punya blog ini pun tak kenal dah blog dia..serius ini bukan main2.. Habis tu? Cubaan..hee  Aku rindu nak berblogging kembali, rindu kawan blog aku( entah korang kenal ke tak..main redah je minah nie.), rindu nak baca post terbaru blogger2 dan hari ini aku dengan muka kosong buka blog aku untuk usha korang punya blog..hehe
Yang pastinya aku dah tak tahu.tak pandai.tak terjawab.tak tak tak! Untuk edit blog ini kembali..semuanya dah lari..yang chat ke ymana.lagu dia kemana..mana korang lari..
Tolong aku jadikan blog ini bling-bling kembali..

Berusaha kembalikan mood bling2! Sampai bertemu kembali..
FM.